Mergi la conţinutul principal
Vă rugăm, aşteptaţi...

Deschidere zonă de agrement Somos

Postat de admincareiszasz la Mai 5, 2023
Imagine

Zona de agrement Somos din Carei, amenajată printr-un proiect din fonduri europene în valoare de 11,95 milioane lei, va fi deschisă publicului sâmbătă, 6 mai 2023.
Zona de agrement Somos a fost realizată prin reconversia şi refuncţionalizarea terenului degradat situat în zona Şomoş, în suprafață de 4 hectare.
Lucrările efectuate în cadrul proiectului:
– eliberarea terenului de vegetația invazivă;
– sistematizarea pe verticală a terenului;
– demolarea gardului din beton existent;
– lucrări de refacere a canalizării pluviale orăşeneşti;

Știre

Au sosit autobuzele electrice

Postat de admincareiszasz la February 23, 2023
Imagine

În cursul zilei de azi, au sosit la Carei cele şapte autobuze electrice nepoluante, achiziționate în cadrul proiectului Mobilitate 1.

Autobuzele produse de firma Karsan din Bursa (Turcia) vor fi operate de societatea Carei Trans Bus SRL, aflată integral în proprietatea Consiliului Local Carei. Noul sistem de transport public urmează să fie pus în funcțiune în a doua jumătate a acestui an.

Autobuzele electrice, care sunt dotate și cu rampe pentru accesul persoanelor cu dizabilități, vor circula pe două trasee:

Știre

Megérkeztek az új elektromos buszok Nagykárolyba

Postat de steibtimea la February 23, 2023
Imagine

A csütörtöki nap folyamán megérkezett Nagykárolyba mind a 7 darab elektromos busz, melyek a környezetbarát közlekedést hivatottak népszerűsíteni a városban élők körében. A buszok beszerzésére a Mobilitás 1 keretében volt lehetősége az önkormányzatnak. A törökországi Bursában működő Karsan gyár által rendelésre készített autóbuszokat a Nagykároly Helyi Tanácsának tulajdonában lévő, Carei Trans Bus kft működteti majd. Az új közszállítási vállalat várhatóan az idei év második felében kezdi meg működését.

Știre

Noul manager al Spitalului Municipal Carei

Postat de admincarei la August 8, 2022
Imagine

Primarul municipiului Carei, Eugen Kovacs, s-a întâlnit astăzi cu noul manager al Spitalului Municipal Carei, dr. Ciprian Dragoș, pentru a discuta, la început de mandat, despre planurile acestuia referitoare la viitorul unității sanitare.

După ce a ocupat timp de șase luni interimar funcția, dr. Ciprian Dragoș a câștigat concursul organizat pentru ocuparea definitivă a postului de manager.

Știre
Abonează-te la Știre

Abonează-te pentru a primi noile informatii

The subscriber's email address.